Workshop bloemen

Een geheel verzorgde workshopavond van Studio85 is inclusief alle materialen, gereedschap en koffie/thee met wat lekkers. De inloop van de workshop is vanaf 19.45 we starten om 20.00 uur.

Een workshop duurt maximaal 2,5 uur. De workshops worden gegeven voor een groep van min. 4 personen tot max. 8 in onze winkel aan de dorpsstraat 34 te Moerkapelle.

Schrijf je direct in

Kinderfeestje

Is uw kind gek op bloemschikken? Dat is super leuk! Eveline heeft jarenlange ervaring in het geven van kinderworkshops. In het verleden heeft ze diverse workshops en brains activiteiten gegeven met bloemen. In de winkel kunnen max 10 kinderen een leuke bloemworkshop volgen.

Natuurlijk kunnen we ook bij u thuis komen voor een onvergetelijk feestje!

Workshop bloemen Zevenhuizen

“Wat een eenzame plaats zou de wereld zijn zonder bloemen”

Bloemworkshop

Zoekt u een leuke workshop met uw vrienden/ vriendinnen, collega’s of familie dan bent u bij Studio85 aan het juiste adres. Samen met u bedenken we een leuke workshop welke gegeven kan worden in de winkel aan de dorpsstraat 34 te Moerkapelle (min 4 en max. 8 personen) of bij u op locatie.

Beschikt u zelf niet over een locatie dan kunnen we samen zoeken of er iets geschikts in de buurt is eventueel in combinatie met een lekkere hightea of diner.

Direct inschrijven voor een workshop