Bruidsbloemen – Trouwboeket – Corsages

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Jullie zijn vast al druk met de voorbereidingen voor jullie grote dag, een dag vol liefde, dierbare gasten en natuurlijk mooie bloemen!
Studio 85 neemt de tijd om te luisteren naar jullie wensen en bespreekt welke kleuren en bloemen passend zullen zijn op deze bijzondere dag.
Misschien hebben jullie een bepaald thema voor ogen.

Studio 85 verzorgt uw bruidsboeket, bruidegom corsage, gastencorsages, bloemen voor de bruidskinderen, bloemstuk voor op de auto (of ander vervoersmiddel), de kerkversiering en andere versieringen.

Maak direct vrijblijvend een afspraak met Eveline

Studio 85 8 uit 3 ervaringen

Bruidsboeket laten samenstellen

Elk bruidspaar is uniek waardoor elk bruidsboeket persoonlijk is!
Samen met jullie neem ik graag de tijd om de mogelijkheden door te spreken.

Misschien hebben jullie een bepaald thema voor ogen, heb je een specifieke kleur jurk of pak of hebben jullie een sterke voorkeur voor een bepaalde vorm boeket.

Een bruidsboeket kan op verschillende manieren gemaakt worden de goedkoopste versie is een hand gebonden bruidsboeket die mooi wordt afgewerkt met touw, lint of een stukje stof van je jurk. Vaak is hier maar een beperkte vorm mogelijk zoals een rond boeket, pluk boeket of een soort druppel boeket. Een bruidsboeket kan ook gestoken worden in een speciale houder met steekschuim, hierdoor kan je al wat meer variëren in een vorm en is een grote druppel of waterval mogelijk. Wil je wat exclusiever of out of the box boeket dat kan! Samen met jullie bespreek ik graag de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een kleine sfeerimpressie van eerder gemaakt bloemwerk.

Bruidsbloemen bestellen

“Laat het geluk in jullie leven groeien, als een tuin waar bloemen volop bloeien”

Corsages

Jullie hebben vast al gezien dat de mogelijkheden voor een corsage eindeloos zijn maar wisten jullie ook dat je naast de corsage die opgespeld wordt ook kunt kiezen voor een magneet? En je i.p.v. een gewone corsage ook kunt kiezen voor een polscorsage. Leuk voor de bruidsmeisjes of voor de gasten.

Maar wat dacht je van jullie geliefde (huis)dier? Misschien wil je hiermee wel op de foto of komt jullie viervoeter de ringen brengen. Natuurlijk kunnen wij van Studio85 ook een mooie corsage maken voor aan een riem of tuigje.

Versieren van locaties voor de bruiloft

U heeft een schitterende locatie waar jullie de bruiloft gaan vieren maar er ontbreekt nog een finishing touch. Studio85 maakt jullie trouwlocatie nog completer met bloemen.

Trouwen jullie in de kerk en/of voor de gemeente dan kunnen we de bloemen verzorgen aan de stoelen en/of banken.  In de kerk kunnen we ook mooie grote bloemstukken neerzetten. Trouw je buiten of op een locatie die wat meer kan hebben dan kunnen wij ook voor u een mooi prieel maken met doeken en mooi bijpassend bloemwerk. Op de feestlocatie kunnen we bloemen verzorgen op de tafels maar ook de complete styling betreft jullie thema.

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Samen met u bespreken we wat mogelijk is. Bel +31 (0) 6 53 929 043 of mail mij om vrijblijvend een afspraak te maken.

Wat zijn de kosten van bruidsbloemen

De kosten zijn erg divers, ga je voor basic of wil je een complete styling voor je bruiloft.

Over het algemeen gaan de bruidsboeketten vanaf € 75,00
Corsages voor gasten gaan ongeveer vanaf € 6,50 en de bruidegomcorsage is wat uitgebreider en begint bij de € 7,50 bij een corsage kun je kiezen voor een speld of een magneet.
Een bloemstuk voor op een vervoersmiddel is erg bepalend van wat voor soort vervoersmiddel, de prijzen beginnen bij c.a. € 75,00
Grote bloemstukken en styling op locatie op aanvraag omdat dit per project verschilt.