Rouwbloemen voor een waardig afscheid

U heeft afscheid moeten nemen van een dierbare en bent op zoek naar een laatste gebaar. Een gebaar wat niet in woorden is uit te drukken.

Samen met u neem ik de tijd om te bedenken hoe u dit met bloemen uit kunt drukken. Hoe was de overleden persoon, van welke kleuren hield hij of zij en wat was zijn of haar passie? Dit alles maakt dat ieder rouwbloemstuk uniek is.

Wilt u nog een laatste wens of tekst overbrengen naar uw dierbare of voor de nabestaanden? Studio 85 denkt met u mee welke tekst er op een lint of kaart komt. Dit alles bij elkaar wordt in overleg op de dag dat u wenst (m.u.v. de zondagen) bezorgd.

Maak direct vrijblijvend een afspraak met Eveline

Rouwbloemen laten samenstellen

Een rouwstuk kan gemaakt worden in diverse vormen. Een rouwboeket is een soort langwerpig boeket welke neergelegd kan worden. De meest gebruikelijke rouwstukken zijn wel de ronde-, druppel- en de ovale vorm. Deze rouwstukken worden gemaakt met de seizoen bloemen naar keuze. Wilt u een ander soort bloemstuk dan kunnen wij voor u een bloemstuk over de hele kist maken of als het voor een overleden kindje gaat een kleinere versiering van bloemen aan bijv. een mandje. Ook een vorm zoals een hart, dier, een naam of woord, muziekinstrument, motor, kruis o.i.d. is mogelijk.

Rouwbloemen Moerkapelle

Misschien heeft u wel een voorwerp van de overledene of bepaalde bloemen of planten die u erin verwerkt wilt hebben. Samen met u neem ik de tijd om te bedenken wat een passend bloemstuk is rekening houdend met de speciale wensen.

Hieronder ziet u een sfeerimpressie van diverse rouwstukken.

“De mensen van voorbij, zij blijven met ons leven
De mensen van voorbij,ze zijn met ons verweven
In liefde,in verhalen die wij zo graag herhalen
In bloemengeuren,in een lied dat opklinkt uit verdriet”

Rouwstuk zelf maken

Wilt u als nabestaande, volwassenen en/ of kinderen zelf mee helpen om het rouwbloemstuk te maken? Dan biedt Studio85 u de mogelijkheid.
Bij u thuis of op locatie bij Studios85 kunt u samen het bloemstuk maken. Zeker voor kinderen die een dierbare hebben verloren kan dit een mooie manier van verwerking zijn. Ze kunnen nog iets heel bijzonders betekenen voor de overledene.

Rouwkaart of Lint

Aan rouwbloemen worden vaak linten bevestigd waar een tekst opstaat en de namen van de nabestaanden. Soms kan het best moeilijk zijn om te bedenken wat er op het lint moet komen, hieronder hebben wij de meest gekozen teksten benoemd:
(1. Rust zacht
(2. Een laatste groet,
(3. Dag lieve….
(4. We zullen je missen
(5. Lieve…, bedankt voor alles

Rust zacht is niet zo toepasselijk als het om een crematie gaat. De linten zijn in diverse kleuren te bestellen en worden meestal met zwart of goud bedrukt.Vind u een lint niet passen dan hebben we ook diverse mooie kaarten in ons assortiment.

Wat zijn de kosten voor rouwbloemen?

De kosten zijn bepalend wat voor formaat en vorm u wilt.

Een rouwstuk wordt gemaakt vanaf 50 cm tot 200 cm
Een Rond bloemstuk gaat vanaf € 65,00
Een ovaal bloemstuk gaat vanaf € 85,00
Een druppel bloemstuk gaat vanaf € 85,00
Een kistbedekking en andere bijzondere vormen zijn specifiek wat bloemen en grote betreft, neem hiervoor contact op.
Lint bedrukt € 19,50
Kaart varierend van € 2,50 – 4,50

Wilt u afspraak maken?

Bel naar +31 (0) 6 53 929 043 dan we maken z.s.m. met u een afspraak om uw wensen te bespreken.