Een landelijke inrichting creëren? Wij geven tips.

De landelijke inrichting is ‘booming’. Hoe is het toch mogelijk dat we zo lang de schoonheid van landelijke woonaccessoires niet in hebben gezien? Wat zullen sommige mensen blij zijn dat ze die oude houten ‘troep’ van oma in de schuur hebben bewaard, zoals die oude olijfbak of die oude houten schaal, want nu passen die items geweldig tussen al die andere stoere landelijke woonaccessoires! Behoor jij nu nét niet tot die mensen, maar wil je wel meedoen aan de trend van de landelijke inrichting? Geen paniek! Oud kun je namelijk ook nieuw kopen!

De beste tips voor de inrichting!

Alle stoere landelijke woonaccessoires zijn natuurlijk welkom in de landelijke inrichting. Toch zijn er echt wel een paar items die ‘hotter’ zijn dan andere landelijke woonaccessoires. Deze musthaves wil je dan ook zeker niet missen als jij je helemaal in wilt leven in deze woontrend. Wil jij een aantal van deze eyecatchers in huis halen? Dan geven wij je natuurlijk de nodige landelijke inrichting inspiratie!

Geen landelijke inrichting zonder olijfbak!

We noemden de olijfbak eerder al even. Dat hebben we niet voor niets gedaan! De oude olijfbak is een absolute musthave als het gaat om stoere landelijke woonaccessoires. Bekijk eens wat landelijke woonkamer foto’s online en je ziet de olijfbak gegarandeerd meerdere malen voorbij komen. Heb je nou nét geen oude olijfbak meer in de schuur of op zolder staan? Dan bestel je gewoon een nieuwe oude olijfbak!

Stoere landelijke woonaccessoire: de oude houten schaal!

Over stoere landelijke woonaccessoires gesproken.. Heb je al aan een oude houten schaal gedacht? Het leuke hiervan is wel dat je dit item voor je landelijke inrichting kunt decoreren zoals jij het wilt. Heb je een diepe oude houten schaal? Dan kun je er plantjes in plaatsen, natuurdecoraties of bijvoorbeeld decoratiesteentjes. Heb je een ondiepe oude houten schaal? Dan heb je de optie om er kaarsjes op te zetten, om je sleutels erop te leggen of natuurlijk om je Ibiza Style sieraden op te bewaren!

Musthave: oud houten dienblad voor je landelijke inrichting

Een oud houten dienblad mag echt niet ontbreken aan je landelijke inrichting. Het mooie is dat je bepaalde oude houten schalen ook uitstekend kunt gebruiken als oud houten dienblad. Dienbladen en platte schalen worden vaak gebruikt om kaarsen op te plaatsen, gewoon omdat dat er zo lekker sfeervol uitziet! Ook voor dit doeleinde kun je natuurlijk stoere landelijke woonaccessoires kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaarsenstandaard die je ook uitstekend als oud houten dienblad kunt gebruiken? Dat zijn twee vliegen in één klap!

Nog veel meer landelijke inrichting tips!

Van landelijke inrichting inspiratie heb je natuurlijk nooit genoeg. Wij zijn zeker nog niet door onze tips voor stoere landelijke woonaccessoires heen! Een oude houten kruik staat bijvoorbeeld ook geweldig in een landelijk interieur. Wil je een echte eyecatcher in je landelijke inrichting? Dan is een oud houten wiel ook een geweldig idee!