Zakelijk bloemen bestellen

Uw bedrijf is uw visitekaartje voor (toekomstige) klanten hierbij mogen verse bloemen natuurlijk niet ontbreken! Wekelijks verzorgt Studio85 een vers boeket voor bij de receptie, op uw kantoor, in uw winkel of op de tafels van uw restaurant.

Elk week ontvangt u een mooi boeket, kant en klaar in een leenvaas op de gewenst plek in uw bedrijf.

  • Dagverse bloemen, compleet op leenvaas
  • Elke week weer een verrassing
  • Seizoensgebonden
  • Vast bezorgmoment

Wilt u uw kantoor voorzien van mooie planten en potten, neem dan contact met ons op zodat we op locatie de juiste adviezen kunnen geven.

Maak direct vrijblijvend een afspraak met Eveline

Verras uw personeelsleden of zakelijke relatie

Een belangrijk onderdeel binnen uw organisatie zijn uw personeelsleden, vergeet deze dan niet een mooie attentie te geven voor een verjaardag, bij ziekte, een trouwdag of jubileum.  Een mooi boeket van Studio85 kan uw blijk van waardering overbrengen, een klein gebaar met een grote indruk voor uw personeel!

Uw zakelijke relaties wilt u ook graag goed houden, wij verzorgen graag een mooi boeket voor hen en bezorgen het namens u.

Wilt u direct online een boeket bestellen? Vul dan het bestelformulier hieronder in en wij bezorgen het boeket. Wij bezorgen uw bestelling op uw bedrijf of desgewenst bij de persoon thuis in de regio Zuidplas, Waddinxveen, Gouda, Boskoop, Hazerswoude, Benthuizen.

Helaas kunnen wij (nog) niet leveren door heel Nederland.

Zal